Pelletspressar – reservdelar

Behöver du hjälp med reservdelar till pelletspressar?

Vi hjälper gärna till med fokus på dina önskemål, processer och produkter. På Verkstadsbolaget som är en mekanisk verkstad, finns mångårig erfarenhet från pelletstillverkning och en hög kvalitet på produkter som är anpassad för industriell tillverkning.

Allt fler företag inom pelletstillverkning installerar reservdelar från Verkstadsbolaget i sina maskiner, där vi kan visa på flera goda referenser.

Välkommen att kontakta oss!

Hör av dig till oss

Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

pelletspressar renovering

Egen tillverkning i mekanisk verkstad

Tillverkning av dina reservdelar sker på vår mekaniska verkstad utan mellanhänder och med konstruktörer i samma lokal som tillverkning sker. God kännedom om materiallegeringar och tillverkningskompetens gör att vi kan hålla en hög kvalitet, tillsammans med vår mätavdelning som säkerställer geometrin på dina artiklar med koordinatmätmaskin innan de skickas till dig som kund.

Pelletspressar renovering pelletsdetaljer

Sortiment

Vi lagerhåller reservdelar med kompletta prislistor till de vanligaste fabrikaten som CPM, Andritz och Buhler, kontakta oss gärna så kan vi se om just din modell finns tillgänglig. Vi kan även utöka sortimentet efter dina behov och önskemål.

I verkstaden lagerhåller vi de vanligaste legeringarna för att snabbt kunna starta tillverkning. Det innebär även korta ledtider för dig – från att du beställer från oss till att vi levererar.

Om du vill veta mer om vårt sortiment, hör gärna av dig till oss. 

pelletspressar renovering speciallosningar

Förbättringar, speciallösningar, livstidsförlängning

Om du vill ha reservdelar med bättre materialkvalitet så finns det reservdelar som utsätts för hårt slitage i hårdare legeringar samt i rostfritt utförande. De flesta reservdelar som vi tillverkar till pelletspressar är redan i en bättre legering i ”vårt” originalutförande, men du kan förbättra ytterligare om så önskas.

Det beror till stor del på vilken typ av råvara som du använder, vissa sliter hårdare än andra.

pelletspressar renovering service

Service

Har du behov av service och reparationer på plats så hjälper vi gärna till. Verkstadsbolaget utför installation, service och underhåll på maskiner och utrustning för pelletsframställning. Om du även önskar så kan vi tillverka eller utföra reparation av växlar, axlar, kopplingar mm. Skulle det kräva nya CE-intyg eller uppdateringar på dokumentation så kan vi hjälpa dig med detta också.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Välkommen att kontakta oss.