SERVICE

Behöver du hjälp med service på din maskin eller produktionsutrustning?

Det kan gälla det mesta från pappersmaskiner, pelletsanläggningar, olika bearbetande maskiner, svetsning, transportörer, växellådor, lagerbyten och laseruppriktning av axlar och transmissioner. Vi hjälper gärna till med fokus på dina önskemål, processer och produkter.

På Verkstadsbolaget som är en mekanisk verkstad, finns mångårig erfarenhet från pappersindustri, träindustri, byggindustri, processindustri och fordonsindustri med en hög kvalitet på produkter som är anpassade för industriell automation. Samtliga medarbetare i servicegruppen har ett antal behörigheter för externa uppdrag, till exempel SSG-entré, heta arbeten, mobila arbetsplattformar, säkra lyft och truckkort.

Allt fler företag ansluter till Verkstadsbolaget i sina verksamheter, där vi kan visa på flera goda referenser.

Välkommen till oss!

Välkommen att kontakta oss

Vill du veta mer? Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig. 
Kontakta oss

Akutinsatser och reparationer

Akutinsatser och reparationer

Ibland händer det oförutsedda haverier som kräver snabba åtgärder, då står vi redo att hjälpa dig.

Serviceteamet har servicebilar till sin hjälp med omfattande verkstadsutrustning, och vår mekaniska verkstad kan snabbt tillverka reservdelar.

I vår mekaniska verkstad finns skärande bearbetning, plåtbearbetning med laserskärning och bockning samt en avdelning för svetsning. De vanligaste materialen finns på lager, vi försöker hjälpa dig så långt det är möjligt för att minimera stillestånd i din verksamhet.

 

Reverse engineering

Reservdelar

Har du behov av reservdelar tillverkar vi efter dina krav och specifikationer. Vi kan även mäta upp komponenter på plats hos dig med mobil mätarm eller hos oss med vår koordinatmätmaskin för tillverkning av nya reservdelar i vår mekaniska verkstad. Om du behöver support kan vi även hjälpa till med materialval och toleranser, som eventuellt kan livstidsförlänga maskiner eller utrustning.

Vill du att vi tillverkar reservdelar till dig? Kontakta oss!

Förbättringar, speciallösningar, livstidsförlängning

Vi hjälper dig gärna vid uppgradering eller flytt och ombyggnad av maskinutrustning. Verkstadsbolaget utför nyinstallationer och igångkörningar på olika typer av kundutrustningar.
Om det kräver nya CE-intyg eller uppdateringar på dokumentation så kan vi även hjälpa dig med detta.

Beredning och konstruktion

Förebyggande underhåll

Om du har behov av schemalagt förebyggande underhåll så kan vi hantera detta med vårt affärssystem där vi kan schemalägga aktiviteter i din verksamhet. Då kommer vi på utsatt intervall och säkerställer förebyggande underhåll efter de förutsättningar vi kommit överens om.

Om du vill veta mer om förebyggande underhåll, hör av dig till oss för mer information.