Skärande bearbetning

Behöver du hjälp med skärande bearbetning?

Vi hjälper gärna till med fokus på dina önskemål, processer och produkter. På Verkstadsbolaget som är en mekanisk verkstad, finns mångårig erfarenhet från skärande bearbetning i de flesta materialmed en hög kvalitet på produkterna. Verkstadsbolaget eftersträvar ett tätt och öppet samarbete med dig för att få fram en bra och stabil produkt.

Tillverkning av dina produkter sker på vår mekaniska verkstad. God kännedom om materiallegeringar och tillverkningskompetens gör att vi kan hålla en hög kvalitet. Förutom de mest vanliga stålen kan vi även hantera material som Inconel, SMO, Titan, POM och brons för att nämna några.

Allt fler företag ansluter till Verkstadsbolaget för tillverkning, där vi kan visa på flera goda referenser.

Välkommen till oss!

Hör av dig till oss

Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.
Kontakta oss

Maskinpark

För att producera dina produkter har vi en modern och flexibel mekanisk verkstad. På skärande bearbetning har vi flertalet CNC-styrda maskiner och manuella, samt stångautomat och palletmaskin. Förutom skärande bearbetning finns även en plåtavdelning med laserskärning, bockning och svetsning som hanterar de flesta materialen och metoder. Om du har behov kan vi även trumla dina produkter, denna flexibilitet gör att vi kan tillverka komplexa komponenter inom verkstadens väggar utan att behöva skicka dem mellan flera företag.

Det innebär även korta ledtider för dig – från att du beställer från oss till att vi levererar. Om du vill veta mer om vår maskinpark, hör gärna av dig till oss. 

Verkstadsbolaget Skärande bearbetning koordinatmätning

Koordinatmätmaskin

Behöver du hjälp med koordinatmätning så hjälper vi gärna till med vår koordinatmätmaskin. Verkstadsbolaget använder en maskin från Hexagon som klarar att mäta produkter 2 000mm längd, 900mm bredd och 800mm på höjden med en maxvikt på 2 ton. Mätprotokoll kan skickas i flera olika format som PDF eller Excel beroende på kundkrav, vanligast är Excel.

Har du några frågor? Kontakta oss så berättar vi mer.

Verkstadsbolaget Skärande bearbetning beredning konstruktion

3-D

Verkstadsbolaget kan ta emot 3D-filer för beredning och programmering då vi har CAD/CAM integration till maskinen, för att så snabbt som möjligt gå från ritning till färdig detalj. Om det finns möjlighet att påverka får du gärna skicka filerna till oss i STEP eller IGES.