Pelletspressar

Behöver du hjälp med reservdelar eller renovering av slitdetaljer till pelletspressar?

När det kommer till pelletspressar hjälper vi gärna till med fokus på dina önskemål, processer och produkter. På Verkstadsbolaget som är en mekanisk verkstad, finns mångårig erfarenhet från pelletstillverkning och en hög kvalitet på produkter som är anpassad för industriell tillverkning.

Allt fler företag inom pelletstillverkning installerar reservdelar från Verkstadsbolaget i sina maskiner, där vi kan visa på flera goda referenser.

Välkommen till oss!

Hör av dig till oss

Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.
Kontakta oss

Pelletspressar reservdelar

Pelletspressar reservdelar

Om du har en egen serviceavdelning som utför renovering av presshjul (collerhjul) så kan vi tillverka reservdelar till din utrustning. Vi har prislistor på de vanligaste fabrikaten som CPM, Andritz och Buhler, kontakta oss gärna så kan vi se om just din modell finns tillgänglig. Om just din modell skulle saknas i sortimentet kan vi så klart utöka sortimentet med dina produkter och önskemål ingenting är omöjligt. När vi tillverkar nya reservdelar så använder vi kompetensen i vår mekaniska verkstad på materiallegeringar och toleranser, vilket gör att vi kan hålla en hög kvalitet på dina produkter.

Med konstruktörer och tillverkning i samma lokal så kan vi anpassa produkterna efter era önskemål. Det innebär även korta ledtider för dig – från att du beställer från oss till att vi levererar.

Läs mer om tillverkning av reservdelar >>

Verkstadsbolaget Pelletspressar pelletsrenovering-slitdelar

Pelletspressar renovering slitdetaljer

Har du behov av hjälp med renovering av slitdetaljer till pelletspressar?

Vi kan hjälpa dig med renovering och utbyte av slitdetaljer tillverkade i vår mekaniska verkstad. Dina produkter blir besiktade innan renovering, det finns fall då det inte går eller lönar sig att renovera. I vår mekaniska verkstad har vi en renoveringsavdelning avskild från smutsig miljö, med utrustning anpassat för just renovering av pelletsutrustning.

Om du har behov så kan vi även hjälpa dig att renovera växellådor och liknande för träindustri, även transportörer och annan övrig tillverkningsutrustning.

Hör gärna av dig med dina behov, så skall vi göra det vi kan för att hjälpa dig. 

Läs mer om renovering av pelletspressar >>