Aktuellt

Vändbord för byggindustri
Vändbord för byggindustri

Vi söker personal!    

Till vår verkstad i Säffle letar vi efter personal som kan hjälpa oss med service och installationer hos våra kunder. Vi är en mekanisk verkstad med ca 40-45 anställda som jobbar med hög variation på produkter och arbete.

När vi anställer personal är personligheten viktig för oss.

CV  med ansökan skickas till lars.hartman@verkstadsbolaget.se

Anställning: Service personal

Vi har ett serviceteam med servicebilar som åker med ca 10 mils radie runt Säffle och hjälper olika industrier med reparationer och underhåll. Vi har också installationer med vår automationsutrustning som installeras över hela Sverige och internationellt.

Som person skall du ha lätt för nya kontakter, vara självgående och noggrann. Kompetenser som Heta arbeten, SSG, truckkort och mobila arbetsplattformar är meriterande.

Plåtbearbetning bockning
Kantvik Ursviken

5-S och ny layout

På verkstadsbolaget jobbar vi just nu med layoutförändringar i vår verkstad för att jobba mer rationellt och effektivare. Först på tur är Joakims kantvik som fått ny position i verkstaden, om några veckor har vi nytt styrsystem på plats samt en uppfräschning av maskinen.

Vi har även uppdaterat med en Eltruck som skall ersätta vår gamla dieseltuck så att vi blir mer miljövänliga.

Läs mer om våra tjänster >>

Automation träindustri
Automationsprojekt till träindustrin

Projekt Lyckshus

Vi har fått äran att leverera en komplett anläggning till nystartade företaget Lyckshus i Lycksele. Nedan finner ni en film om projektet:

https://www.youtube.com/watch?v=BK1x6IFtuqg

Läs mer om våra tjänster inom Automation >>