Automation

Behöver du hjälp med automation?

Vi hjälper dig gärna med fokus på dina önskemål, processer och produkter där din standard är vår standard. På Verkstadsbolaget som är en mekanisk verkstad, finns mångårig erfarenhet inom flera verksamhetsområden och en hög kvalitet på produkter som är anpassade för industriell automation.

Välkommen till oss!

Hör av dig till oss

Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig. 
Kontakta oss

Robotcell dubbelstolpe

Nya tekniker och prototyper

Sitter du på en framtida produkt eller en tänker på en ny tillverkningsprocess? Vi medverkar i flera utvecklingsprojekt och tycker det är intressant med forskning och nya obeprövade koncept. Vi hjälper dig gärna med utveckling och tillverkning av prototyper eller produktionsutrustning anpassat efter dina behov och önskemål.

Det finns även möjlighet att anordna provkörningar eller liknande i vår verkstad på maskinutrustning och metoder. Verkstadsbolaget har även bra samarbetspartners som kan hjälpa till med virtuella simuleringar där processdata hanteras för att få en verklighetstrogen simulering. 
Hör gärna av dig så lyssnar vi på dina idéer.

Montage och lagerhållning

Optimering eller livstidsförlängning

Har du en automation som inte fungerar eller vill optimera för att livstidsförlänga eller öka kapacitet? Då hjälper vi dig gärna med utveckling och tillverkning eller ombyggnationer av utrustning för att lösa det. Tillverkning av dina komponenter sker på vår mekaniska verkstad med konstruktörer i samma lokal som tillverkning sker. God kännedom om hållfasthetsberäkningar, materiallegeringar, hydraulik, pneumatik och tillverkningskompetens gör att vi kan hålla en hög kvalitet.

Om du även har behov av programmering eller simuleringar så har Verkstadsbolaget bra samarbetspartners som hjälper till med detta. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi skulle kunna hjälpa dig.

Legotillverkning automation

Legotillverkning av automation

Om du har en färdig konstruktion och letar efter någon som kan tillverka och montera så hjälper vi dig gärna. Verkstadsbolaget är vana vid att jobba i projekt med externa konstruktörer, vår beredningsavdelning jobbar som ett filter mellan dig och vår produktion. Med en beredning som sitter i samma lokal som tillverkning sker gör att vi kan hålla en hög kvalitet.

Det innebär även korta ledtider för dig – från att du beställer från oss till att vi installerar. Vill du veta mer om vår legotillverkning? Vi finns här och svarar på dina frågor!