Automation Pappersindustri

Behöver du hjälp med utveckling och tillverkning av automation för Pappersindustrin?

Vi hjälper gärna till med fokus på dina önskemål, processer och produkter. På Verkstadsbolaget som är en mekanisk verkstad, finns mångårig erfarenhet från pappersindustri och en hög kvalitet på produkter som är anpassade för industriell automation till processindustri.

Allt fler företag inom pappersindustri installerar automation från Verkstadsbolaget i sina verksamheter, där vi kan visa på flera goda referenser.

Välkommen att kontakta oss!

Hör av dig till oss

Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Din standard är vår standard

För automation i pappersindustrin kan vi erbjuda lösningar som anpassas efter varje dina önskemål och förutsättningar. Vi eftersträvar ett tätt och öppet samarbete med dig för att utveckla utrustning som passar in i såväl budget som lokaler och ändamål.

Hör av dig till oss för en vidare dialog!

Automation för pappersindustri:

  • Transportörer och vridskivor
  • Säkerhetsuppdateringar och optimering
  • Renovering av maskinutrustning som transportörer, växellådor osv.
  • Tillverkning av reservdelar
  • Linjering av axlar
  • Plattformar och entresoler
  • Lyftok

CE-märkning

Samarbetspartners automation

Verkstadsbolaget har bra samarbetspartners med hög kompetens och erfarenhet inom automation med utrustning i form av robotar, portaler eller liknande maskiner för pappersindustri. Även större eller komplexa projekt kan hanteras tillsammans med samarbetspartners vi löser det mesta åt dig.

Projektledning
Vi hjälper dig som kund med leveranser från teknisk specifikation till driftsättning så att du kan känna dig trygg genom hela leveransen. Verkstadsbolaget är van att jobba i projektform mot större koncerner inom pappersindustrin, och hjälper gärna mindre företag alla är välkomna till Verkstadsbolaget.

All utrustning CE märks, med fokus på ergonomi och säkerhet i dina produkter för industriell automation. Med mångårig erfarenhet från fordons och processindustri finns det mycket tänk och lösningar som går att använda till pappersindustri.

Svarvning

Egen tillverkning i mekanisk verkstad

Tillverkning och montage av dina produkter sker inom verksamheten i Säffle där det finns projektledare och konstruktörer i samma lokal som tillverkning sker, vilket gör att vi kan hålla en hög kvalitet. All laserskärning och svetsning görs i vår mekaniska verkstad.

Det innebär även korta ledtider för dig – från att du beställer från oss till att vi installerar. Kontakta oss för offertförfrågan.