Plåtbearbetning

Behöver du hjälp med plåtbearbetning?

Vi hjälper gärna till med fokus på dina önskemål, processer och produkter. På Verkstadsbolaget som är en mekanisk verkstad, finns mångårig erfarenhet från plåtbearbetning i de flesta materialmed en hög kvalitet på produkterna. Verkstadsbolaget eftersträvar ett tätt och öppet samarbete med dig för att få fram en bra och stabil produkt.

Tillverkning av dina produkter sker på vår mekaniska verkstad i Säffle, vi kan även ombesörja ytbehandling vi har flera bra samarbetspartners i närområdet.

Allt fler företag ansluter till Verkstadsbolaget för tillverkning, där vi kan visa på flera goda referenser.

Välkommen till oss!

Hör av dig till oss

Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.
Kontakta oss

Maskinpark

För att producera dina produkter har vi en modern och flexibel mekanisk verkstad. På företaget finns en plåtavdelning med laserskärning, bockning och svetsning som hanterar de flesta materialen och metoder. Om du har behov av vidare bearbetning så har vi en skärande avdelning med flertalet CNC-styrda maskiner och manuella, samt stångautomat och palletmaskin.

Om du har behov kan vi även trumla dina produkter, denna flexibilitet gör att vi kan tillverka komplexa komponenter inom verkstadens väggar utan att behöva skicka dem mellan flera företag. Det innebär även korta ledtider för dig – från att du beställer från oss till att vi levererar.

Verkstadsbolaget plåtbearbetning koordinatmätning

Koordinatmätmaskin

Behöver du hjälp med koordinatmätning så hjälper vi gärna till med vår koordinatmätmaskin. Verkstadsbolaget använder en maskin från Hexagon som klarar att mäta produkter 2 000mm längd, 900mm bredd och 800mm på höjden med en maxvikt på 2 ton. Mätprotokoll kan skickas i flera olika format som PDF eller Excel beroende på kundkrav, vanligast är Excel.

Om du vill att vi hjälper dig med koordinatmätning, hör av dig till oss! 

verkstadsbolaget plåtbearbetning-konstruktion

3-D

Verkstadsbolaget kan ta emot 3D-filer för beredning och programmering då vi har CAD/CAM integration till maskinen, för att så snabbt som möjligt gå från ritning till färdig detalj. Om det finns möjlighet att påverka får du gärna skicka filerna till oss i STEP eller IGES.