Lyfthjälpmedel

Behöver du lyfthjälpmedel till din verksamhet?

Vi hjälper dig med lyfthjälpmedel till din verksamhet med fokus på dina önskemål, processer och produkter. På Verkstadsbolaget som är en mekanisk verkstad, finns mångårig erfarenhet från tillverkning av lyftverktyg. Vi eftersträvar ett tätt och öppet samarbete med dig för att få fram en bra och stabil produkt.

Tillverkning av dina lyftverktyg sker på vår mekaniska verkstad med god kännedom om materiallegeringar och tillverkningskompetens som gör att vi kan hålla en hög kvalitet på dina produkter.

Allt fler företag ansluter till Verkstadsbolaget för tillverkning av lyfthjälpmedel, där vi kan visa på flera goda referenser.

Välkommen till oss!

Hör av dig till oss

Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.
Kontakta oss

verkstadsbolaget lyfthjälpmedel-konstruktion

Konstruktion

Om du har behov av lyftverktyg så hjälper vi gärna till, vi har flera standardlösningar som går att modifiera efter dina behov. Din standard är vår standard när vi tillverkar utrustning, Verkstadsbolaget vill gärna ha ett tätt samarbete för att ta fram lösningar som gör din tillvaro lättare. Vi håller fokus på säkerhet och ergonomi, innan tillverkning startar skall vi vara överens om konstruktionen och du skall känna dig trygg genom hela processen. 

Verkstadsbolaget lyfthjälpmedel svetsning

Egen tillverkning i mekanisk verkstad

Tillverkning och montage av dina lyftverktyg sker inom verksamheten i Säffle där det finns certifierade svetsare, laserskärning, projektledare och konstruktörer i samma lokal som tillverkning sker. Detta gör att vi kan hålla en hög kvalitet. Lackering av lyftverktyg sker hos samarbetspartners i närområdet och målningsmetod anpassas efter användningsområde.

Det innebär även korta ledtider för dig – från att du beställer från oss till att vi levererar. Vi anpassar utifrån dina behov. Kontakta oss idag för mer information!

CE-märkning

Alla produkter blir CE-märkta innan de levereras till dig som kund, vi utför även ett belastningsprov för säkerställning att lyfthjälpmedlet håller för de belastningar det är anpassat för. Om vi saknar vikter eller kapacitet för detta belastningsprov så använder vi samarbetspartners som hjälper oss med detta.

Detta gör att vi kan tillverka lyftverktyg med hög lyftkapacitet, du får gärna fråga oss var begränsningarna går.