Plåtbearbetning – Bockning

Behöver du hjälp med bockning av plåt?

När det kommer till bockning av plåt så hjälper vi gärna till med fokus på dina önskemål, processer och produkter. På Verkstadsbolaget som är en mekanisk verkstad, finns mångårig erfarenhet från bockning i de flesta material med en hög kvalitet på era produkter. Vi eftersträvar ett tätt och öppet samarbete med dig för att få fram en bra och stabil produkt.

Tillverkning av dina produkter sker på vår mekaniska verkstad. God kännedom om materiallegeringar och tillverkningskompetens gör att vi kan hålla en hög kvalitet, tillsammans med vår mätavdelning som säkerställer geometrin på artiklarna med koordinatmätmaskin innan de skickas till dig som kund.

Allt fler företag ansluter till Verkstadsbolaget för tillverkning, där vi kan visa på flera goda referenser.

Välkommen till oss!

Hör av dig till oss

Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.
Kontakta oss

Bockning - plåtbearbetning

Bockning

Behöver du hjälp med bockning av plåt så hjälper vi gärna till, Verkstadsbolaget kör både enstyckstillverkning och höga volymer. Vår kantpress klarar att bocka plåt upp till 3000mm längd, tjocklek upp till 15mm beroende på längd, material och radie.

Några kunder har vi hjälpt med bockning av plexiglas, hör gärna av dig vad du behöver hjälp med så skall vi göra det vi kan för att hjälpa dig.

Bockning – spårbarhet

Spårbarhet

Om du har krav på spårbarhet till råmaterialet via chargenummer eller certifikat så är vi vana vid att hantera detta i produktionen och vårt affärssystem Monitor.

bockning – plåtbearbetning

Övrig plåtbearbetning

I direkt anslutning till vår kantpress har vi övrig plåtbearbetning där det finns laserskärning av plåt, samt utföra rullning, rörbockning och excenterpressning. Det finns även en trumlingsmaskin att tillgå om det kravet finns.

Om du behöver svetsning av produkterna utförd så hjälper vi gärna till, det finns inom verksamheten. Har du höga toleranskrav kan vi fräsa eller svarva ytorna efter bockning, rullning och svetsning för att klara slutkraven som du kräver.

Kontakta oss redan idag!

Bockning – ytbehandling

Ytbehandling

Om du vill ha produkter ytbehandlade så kan vi hjälpa till, Verkstadsbolaget har bra samarbetspartners i närområdet som hanterar galvning, förnickling, pulverlackering och våtlackering.