Automation Fordonsindustri

Behöver du hjälp med utveckling och tillverkning av automation för Fordonsindustrin?

Vi hjälper gärna till med fokus på dina önskemål, processer och produkter. På Verkstadsbolaget som är en mekanisk verkstad, finns mångårig erfarenhet från fordonsindustri och en hög kvalitet på produkter som är anpassade för industriell automation.

Allt fler företag inom fordonsindustri installerar automation från Verkstadsbolaget i sina verksamheter, där vi kan visa på flera goda referenser.

Välkommen till oss!

Hör av dig till oss

Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Din standard är vår standard

För automation i fordonsindustrin kan vi erbjuda lösningar som anpassas efter dina önskemål och förutsättningar. Vi eftersträvar ett tätt och öppet samarbete med dig för att utveckla utrustning som passar in i såväl budget som lokaler och ändamål.

Kontakta oss så tar vi fram en lösning utifrån dina önskemål.

Automation för fordonsindustri:

  • Conveyersystem, transportörer och vridskivor
  • Höglagerkranar
  • Buffertlager
  • Säkerhetsuppdateringar och optimering
  • Tillverkning av reservdelar och renovering av maskinutrustning som transportörer, växellådor osv.
  • Plattformar och entresoler
  • Lyftok

Samarbetspartners automation

Verkstadsbolaget har bra samarbetspartners med hög kompetens och erfarenhet inom automation med utrustning i form av robotar, portaler eller liknande maskiner för fordonsindustri. Även större eller komplexa projekt kan hanteras tillsammans med samarbetspartners vi löser det mesta åt dig.

Projektledning
Vi hjälper dig som kund med leveranser från teknisk specifikation till driftsättning så att du kan känna dig trygg genom hela leveransen. Vi är vana att jobba i projektform mot större koncerner inom fordonsindustrin, och hjälper gärna mindre företag alla är välkomna till Verkstadsbolaget.

All utrustning CE-märks, med fokus på ergonomi och säkerhet i dina produkter för industriell automation. Med mångårig erfarenhet från processindustri finns det mycket tänk och lösningar som går att använda till fordonsindustri.

Svarvning

Egen tillverkning i mekanisk verkstad

Tillverkning och montage av dina produkter sker inom verksamheten i Säffle där det finns projektledare och konstruktörer i samma lokal som tillverkning sker, vilket gör att vi kan hålla en hög kvalitet. All laserskärning och svetsning görs i vår mekaniska verkstad.

Det innebär även korta ledtider för dig – från att du beställer från oss till att vi installerar. Om du vill veta mer om vår tillverkning i vår mekaniska verkstad, hör gärna av dig till oss.